Over Ons

Hoe is Tactia ontstaan?

Door ontwikkeling en geloofsovertuiging is Tactia tot stand gekomen. Met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van financiële dienstverlening hebben wij veel financiële zaken behandeld. Hierdoor hebben wij een groot beeld opgebouwd van de markt en de samenhang, en geloven wij dat het vaak beter kan. Deze dienst willen wij leveren met een meerwaarde voor de klant en maatschappij. Wij zijn ervan overtuigd dat het vooruit helpen van mensen een waardig bestaan is.

Wat voor een budgetbeheerder is Tactia?

Wij staan open voor mensen die financieel vooruit willen komen of stabiel willen blijven, en wederzijds respect belangrijk vinden. Mensen die eventueel naar doelen willen toewerken, en hierbij hulp willen ontvangen.

Het uitgangspunt is dat wij klanten helpen, adviseren, begeleiden en faciliteren. De klant blijft zelf de beslissingen maken wanneer dit mogelijk is, en wij dienen de klant in de vorm van gedegen budgetbeheer op maat. Wij hebben bewust ervoor gekozen budgetbeheer op maat aan te bieden, met aanvullende diensten indien gewenst en mogelijk.

Wat maakt Tactia anders?

Wij zijn uniek en trots op het feit dat wij anders denken en handelen. Onze dienstverlening is transparant en wij hanteren flexibel maatwerk. Wij staan voor integriteit, redelijkheid en resultaat. Wij reageren vaak dezelfde dag. Hiernaast doen wij waar mogelijk en gewenst middelen inzetten teneinde de gestelde doelen te bereiken.

Onze pakketten bieden dezelfde kwaliteit aan dienstverlening. Onze overeenkomst is simpel, helder en effectief. Wij werken uitsluitend met klanten die meewerken. Dat betekent niet dat er geen flexibiliteit is, maar er moet wel vooruit gewerkt kunnen worden. Wij zien iedere klant als een leerproces voor beide partijen. Samen werken wij naar oplossingen toe.

© Tactia 2021 KvK: 78122066